Nástroje procesného riadenia v rozvoji podnikov - Džubáková, Martina
Manažérske riadenie všetkých procesov podniku prostredníctvom integrovaných informačných technológií. Spojenie tzv. "mäkkých" a "tvrdých" nástrojov riadenia procesov. Schopnosť rozpoznať, odhaliť a popísať firemné procesy a ich zmeny v reálnom čase do formy pracovných postupov a postupov implementácie zmeny.