Potreba zmien v ochrane nehmotného majetku (Evolučný proces) - Leščišin, Michal
Podstata a problémy evolučného prístupu k ochrane duševného vlastníctva. Ide len o námet, nie náčrt na riešenie novodobej ochrany nehmotného majetku. V inovačnej tvorbe jestvujú aj opačné príklady, keď autori doslova darujú svoje vedecké objavy a poznatky v prospech celej ľudskej spoločnosti a nepožadujú licenčné poplatky. Príkladom môže byť world wide weeb (web).