Meranie environmentálnych prínosov procesných inovácií - Molnár, Pavol
Problematika merania environmentálnych prínosov inovácií. Koncentrácia konkrétnych aktivít na podnikateľské prostredie, najmä na oblasť malých a stredných podnikov. Analýza vyhodnocovania a navrhovania riešení problémov, súvisiacich s procesmi tvorby úžitkových hodnôt podnikateľských subjektov.