Význam a prínos auditu pre procesne riadený podnik - Mošať, Miroslav
Nástroje manažérskeho rozhodnutia v oblasti manažérstva kvality. Systematický, nezávislý a zdokumentovaný proces získavania dôkazov - audit. Špecifickým typom auditu je procesný audit, zameraný na procesy prebiehajúce v podniku.