Aplikácia metódy 5S - Malindžáková, Marcela
Aplikácia metódy 5S na skladovacie priestory a pohyb materiálu vzhľadom na požiadavky zákazníkov, ktorých intervaly a intenzita sa nedajú predpokladať. Ciele metódy 5S a zlepšenie pracovného prostredia zamestnancov.