Rodinné podnikanie (výskum) - Strážovská, Ľubomíra
Prezentácia čiatkových výsledkov výskumu, ktorý sa týkal analýzy rodinného podnikania na Slovensku. Organizačná štruktúra podniku, podiel rodiny na vlastníctve podniku, počet zamestnancov, členovia rodiny podniku, generácia vlastníkov podniku, vlastníctvo zahraničnej osoby.