CSR ako nástroj pre dosiahnutie konkurencieschopnosti firiem - Paholková, Barbora
Pojem corporate social responsibility. Základné piliere corporate social responsibility. Výhody a prínosy corporate social responsibility. Konkrétny príklad – firma Baťa. Hlavné dôvody zaradenia udržateľnosti do podnikania. Postoje spotrebiteľov k CSR.