[Makromarketing cestového ruchu] - Michálková, Anna, 1968-
Recenzia na publikáciu autora Juraja Litomerického - Makromarketing cestovného ruchu. Cieľom publikácie je, ako autor uvádza, "ponúknuť vybrané príklady zo zahraničia - krajín, kde cestovný ruch je významným odvetvím národného hospodárstva, kde majú skúsenosti s aplikovaním marketingových stratégií a kampaní v cestovnom ruchu a dosahujú v tom úspechy".