Zrušenie referendového kvóra na úrovni vyšších územných celkov od marca 2013 - Neupauerová, Zuzana
Návrh zákona, ktorého cieľom je zrušiť referendové kvórum potrebné na platnosť konania miestneho referenda a referenda na úrovni vyšších územných celkov.