Prístupy k zlepšovaniu podnikových procesov - Oško, Pavol
Metódy zlepšovania procesov, ktoré sú založené na rozdielnom prístupe. Potreba zlepšovania podnikových procesov vyplýva nielen z požiadaviek odberateľov, ale podlieha aj vplyvu neefektívneho fungovania procesu predošlého.