Procesný manažment nie je len o procesných mapách - Polačko, Vladimír
Význam informácií v procese manažmentu a identifikovanie správnych informácií. S nárastom objemu informácií narastá aj náročnosť realizácie jednotlivých čiastkových činností manažmentu. Manažment úspešných firiem, efektívne využívanie a evidencia informácií.