Izrael: válečná strategie platí i v byznysu - Havlíček, Karel
Charakteristikcé črty izraelských manažérov. Izraelci - majstri v strategickom plánovaní a hlavne v jeho realizácii. Pozitíva súčasného Izraela: inovatívnosť, adaptabilita a strategické myslenie. Negatíva súčasného Izraela: neústupnosť, nestabilita prostredia a bublina efekt.