Unisex v poistení je nutnosť - Škriniar, Pavel, 1979-
Rovnosť medzi mužmi a ženami v poistení. Zákaz diskriminácie pohlavia v poisťovníctve. Zmena cien poistných produktov na jednotné ceny. Súčasné produkty pre jedno pohlavie.