Manažment maloobchodných spoločností v procese internacionalizácie - Pavliková, Marta
Príspevok vysvetľuje význam rozvoja maloobchodu a internacionalizácie jednotlivých retailingových spoločností. Poskytuje teoretické prínosy z hľadiska objasnenia potreby retailmanažmentu v podmienkach silnejúcej globalizácie obchodu a uvedenie výsledkov analýzy zaoberajúcej sa najúspešnejšími maloobchodnými spoločnosťami.