Analýza efektívnosti výrobného procesu pomocou systému OEE - Rakovská, Júlia, 1972-
Nástroje na sledovanie rozhodujúcich kritérií pre riadenie a následné rozhodovanie rozvoja výrobného podniku, ktorý sa riadi princípmi trhového hospodárstva. Kľúčové ukazovatele výkonnosti (KPI).