Krízový manažment výroby - Smrečková, Michaela
Analýza dopadov krízy vo výrobe a úloha krízového manažmentu pri riešení krízových situácií výroby v podniku. Identifikácia krízových situácií v podniku a prijatie včasných opatrení. Zabránenie vzniku krízovej situácie v budúcnosti, najmä ak sú príčinou interné faktory, ktorých činnosť sa dá ovplyvniť.