Mladí (nie) sú stratení na trhu práce - Sliacka, Dagmar
Trh práce, očakávania a požiadavky na pracovné miesta. Odporúčania pre absolventov a mladých kanditátov. Skupiny s rôznymi postojmi. Správna motivácia a nastavenie hodnôt.