Každý môže byť filantropom - Jurinová, Martina
Rozhovor s Ladislavom Kossárom, podnikateľom, ktorý sa venuje filantropickým projektom cez nadáciu Provida. Financovanie projektov nadácie Provida. Hlavné projekty nadácie. Podpora dobrovoľníctva. Postoj Slovákov k filantropii. Motívy pre filantropiu. Spoločenský prínos filantropie a dlhodobá udržateľnosť.