Forbes 400, filantropický summit - Lane, Randall
Najväčšie stretnutie filantropov zvolané magazínom Forbes, ktoré sa konalo v júni 2012. Zúčastnilo sa ho 161 miliardárov, ktorí majú v úmysle riešiť najzávažnejšie problémy sveta. Šesť legiend - Warren Buffett, Bill a Melinda Gatesovci, Steve Case, David Rubenstein a Leon Black - sa spoločne vzdalo 100 miliárd dolárov osobného bohatstva a spolu debatovali o kladoch a záporoch rozdávania.