Rozhodovanie od póla k pólu - Mišún, Juraj, 1978-
Skupinové rozhodnutie a skupinové myslenie (group think), kde dochádza k vysokej súdržnosti skupiny. Stonerov posun k riziku (risky shift), je jav spadajúci pod polarizáciu správania. Príklady.