Posterová prezentácia k príspevku Oceňovanie (ohodnocovanie) poisteného majetku - Majtánová, Anna
Vymedzenie oceňovania majetku, spôsoby ohodnocovania majetku a poukázanie na význam oceňovania majetku pre poisťovne. Spôsoby ohodnocovania majetku vo vybraných krajinách Európskej únie.