Program pre rodičov - Ševčíková, Kamila
Snaha zamestnávateľov udržať si zamestnankyne po odchode na rodičovskú dovolenku. Zaujímavé a nové programy, ktoré môžu byť riešením a motiváciou pri zosúlaďovaní pracovných a rodičovských povinností.