Oceňovanie (ohodnocovanie) poisteného majetku - Majtánová, Anna
Vymedzenie oceňovania majetku, spôsoby ohodnocovania majetku a poukázanie na význam oceňovania majetku pre poisťovne, keď je potrebné správne určiť hodnotu a cenu majetku pre stanovenie poistnej sumy. Spôsoby ohodnocovania majetku vo vybraných krajinách Európskej únie.