Judr. Vladimír Tuka: "Největší bariérou je sám náš mozek" - Ševčíková, Kamila
Zakladateľ, manažér a kouč spoločnosti Results Coaching Systems, Vladimír Tuka, rozpráva o možnostiach využitia, uplatnenia a výsledkoch trendu neuroleadershipu.