Eliminácia rizík podnikania - ako na to? - Líšková, Caroline
Zmeny prenikajúce z vonkajšieho prostredia do firiem, ktoré môžu byť hrozbou pre ich fungovanie. Manažment rizika ako súčasť každej organizácie, ktorá sa nechce púšťať do podnikateľských aktivít bez premyslenia.