Platobné karty ako nástroj inovatívnej marketingovej komunikácie bánk - Smolková, Marína
Platobné karty ako súčasť produktového portfólia bánk. Inovácie v marketingovej komunikácii platobných kariet. Nástroje, ktoré slovenské banky používajú na komunikáciu svojho produktu - platobnej karty.