Európa v očiach druhej administratívy Baracka Obamu - Fischer, Dušan
Ani jeden z kandidátov na post prezidenta - Mitt Romney či Barack Obama - nepovažovali vo svojej kampani (2012) Európu za prioritu v oblasti zahraničnej politiky. Aké sú vyhliadky do budúcnosti, v čom bude prezident Obama pokračovať a čo plánuje zmeniť.