Aký jazyk ovláda úspešný marketingový textár - Škutková, Jana
Efektívnosť propagácie formou priameho marketingu, ktorá vo veľkej miere závisí od voľby správnych slov a formulácií. Rozhodujúce momenty a hodnota pre zákazníka.