Chorvátsko a NATO - štyri roky úspešného partnerstva - Kornfein, Iva
Členstvo Chorvátska v Aliancii od 1. apríla 2009. Aktivity Chorvátska pred vstupom do NATO. Ekonomické príležitosti a NATO. Angažovanosť v NATO. Výzvy do budúcnosti.