Albánsko v NATO: výzvy, problémy a výhody - Qesaraku, Mariola
Začiatok cesty demokratizácie v Albánsku v roku 1991. Medzinárodní spojenci. Verejná diskusia pred a po vstupe do NATO. Plusy a mínusy členstva. Dlhá cesta plná reforiem.