Internacionalizácia vzdelávania ekonómov a manažérov a výzvy dialógu Európa - Latinská Amerika - Lenghardtová, Jana
Latinská Amerika - imidž verzus realita. Inštitucionálne rámce dialógu medzi Európou a Latinskou Amerikou. Iberoamerické spoločenstvo národov. Perspektívy biregionálnej spolupráce LAK - EÚ očami študentov, pedagógov a manažérov.