Ambície, očakávania a možnosti: zahraničná politika v rozpočte EÚ - Kölling, Mario
Výzvy a deficity Vonkajšej činnosti EÚ. Návrh Európskej komisie - rozpočet stratégie Európa 2020. Rozdelenie finančných prostriedkov na obdobie 2007-2013. Rozdelenie finančných prostriedkov na obdobie 2014-2020. Finančné nástroje pre Vonkajšiu činnosť EÚ (2007-2013 a 2014-2020). Sporné otázky.