Socio-economic aspects of income disparity in Slovakia - Holková, Vieroslava
Ekonomická analýza príjmovej diferenciácie na Slovensku. Vývoj príjmov a výdavkov domácností. Socio-ekonomické dôsledky nerovnosti príjmov.