Technopark v s. Kechnec (Slovackaja respublika) kak innovacionnaja struktura - Varcholová, Tatiana
Charakteristika a účel priemyselných parkov. Charakteristika priemyselného parku Kechnec v Slovenskej republike. Výhodná geografická poloha priemyselného parku. Podniky, ktoré sú súčasťou priemyselného parku Kechnec. Výborná manažérska činnosť obecnej samosprávy.