Strategické riadenie ľudských zdrojov v bývalých tranzitívnych ekonomikách - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Meniaca sa úloha manažmentu ľudských zdrojov a jeho postavenie. Ľudské zdroje v strednej a východnej Európe. Priority riadenia ľudských zdrojov.