Zamestnávanie študentov - trvalý pracovný pomer alebo dohoda? - Rabatinová, Marcela, 1977-
Študenti a platenie poistného od roku 2013. Študenti a zdaňovanie príjmov z pracovno-právnych vzťahov. Študenti a daňové priznanie.