Ex post investigation of employment drops: case of Slovak and Czech Republic - Dujava, Daniel
Výkyvy zamestnanosti vyvolanej štruktúrnymi zmenami, pokles zamestnanosti a kvantifikácia pracovných miest. Metodika aplikovaná na Slovensko a Českú republiku v období rokov 1996 až 2007.