Náčrt uplatnenia inovácií v regionálnom rozvoji cestovného ruchu - Mišúnová, Ema
Znalosti v sektore cestovný ruch a ich dynamika v regiónoch. Inovácie a inovačné procesy v cestovnom ruchu. Faktory ovplyvňujúce úroveň a priebeh inovácií v cestovnom ruchu. Stratégie regionálnej konkurencieschopnosti. Aplikácia inovačných procesov vo vybraných hoteloch bratislavského regiónu.