Vplyv prílevu priamych zahraničných investícií na produktivitu práce na Slovensku - sektorový a regionálny pohľad - Dudáš, Tomáš, 1976-
Teoretický základ skúmania vplyvu prílevu PZI na produktivitu práce. Analýza vzťahu prílevu PZI a produktivity práce na úrovni priemyselných odvetví a na úrovni regiónov.