Upravlenije znanijami kak novyj trend menedžmenta v turističeskoj industrii - Puškelová, Mária
Význam cestovného ruchu v ekonomike. Znalostný manažment v cestovnom ruchu. Zvyšovanie konkurencieschopnosti. Systémový prístup k riadeniu znalostí.