[Bankový manažment a marketing] - Horvátová, Eva, 1958-
Recenzia na monografiu, ktorá sa zaoberá hlavne témami charakteristickými veľkými zmenami a súčasnými trendmi v unifikácii nástrojov a metód v podmienkach EÚ a Slovenskej republiky.