Firemný majetok ako nástroj daňovej optimalizácie - Furmaník, Peter
Opis možností, ktoré poskytuje zákon o dani z príjmov v súvislosti so zaradením tzv. drobného hmotného a nehmotného majetku, s voľbou metódy odpisovania hmotného majetku a so zaradením technického zhodnotenia hmotného majetku.