Ako narábať s konfliktami v komunikácii - Helmová, Milena, 1954-
Konflikty sú bežné a mnohé sú výsledkom nevedomosti, neochoty, nepripravenosti alebo mentálnej indispozície. Konfliktné situácie možno zvládať naučenými technikami a štandardným správaním, ktorého normy by si mal osvojiť každý, kto chce úspešne a bezproblémovo komunikovať.