Novela zákona o DPH účinná v období rokov 2012 až 2014 - Pastierik, Vladimír
Zákon o dani z pridanej hodnoty bol novelizovaný s účinnosťou od 1. októbra 2012, resp. 1. januára 2013. Rešerš vybraných tém novely usporiadaných do tabuľky.