Minimálna mzda v roku 2013 - Mačuha, Miroslav
Vláda schválila návrh nariadenia vlády na svojom rokovaní dňa 10. októbra 2012 v znení vypracovanom Ministerstvom práce, sociálnych vecí a rodiny SR. Nariadenie vlády, ktorým sa ustanovuje suma minimálnej mzdy na rok 2013 vyšlo v Zbierke zákonov pod poradovým číslom 326/2012 Z. z.