Uzávierkové účtovné operácie v sústave jednoduchého účtovníctva - Strählová, Jarmila
Pokračovanie príspevku z predchádzajúzceho čísla. Stať pokračuje okrem iného aj príkladom, kedy môže podnikateľ uplatniť ako daňový výdavok podľa zákona o dani z príjmov aj zostatkovú cenu hmotného majetku pri jeho vyradení predajom alebo likvidáciou alebo pomernú časť zostatkovej ceny vzťahujúcej sa na predanú alebo likvidovanú časť majetku.