Novela zákona o dani z príjmov od 1.1.2013 - Solík, Ján
Zmeny a novely zákona o dani z príjmov, ktorú NR SR schválila 4. decembra 2012. Prehľad najdôležitejších zmien v zákone o dani z príjmov účinných od 1.1.2013.