[Nemecký jazyk pre nefilológov] - Seresová, Katarína, 1967-
Recenzia na učebnicu: Nemecký jazyk pre nefilológov, ktorá je určená predovšetkým pre študentov, ale aj pre dospelých, ktorí sa venujú štúdiu nemčiny ako cudzieho jazyka a doteraz nadobudli základné znalosti z oblasti nemeckej gramatiky. Svojimi troma kapitolami, v ktorých sa autorka venuje prehľadu gramatiky, testovaniu nadobudnutých vedomostí a v ktorých poskytuje aj praktickú prílohu, vytvorila nadstavbovú učebnicu nemeckého jazyka.