Odpisová politika v SR v období hospodárskej krízy - Zoričáková, Viera, 1960-
Analýza zmien odpisovej politiky SR, ktorá zaznamenala v posledných štyroch rokoch dve zmeny. Spôsoby odpisovania. Pozitíva a negatíva.