Certifikácia sociálnej oblasti spoločensky zodpovedného podnikania - Stankovič, Lýdia
Začlenenie podnikov podľa znalosti konceptu spoločensky zodpovedného podnikania, vykonávanie aktivít spoločensky zodpovedného podnikania. Certifikácia efektívneho fungovania, osobitne v sociálnej oblasti, prostredníctvom medzinárodnej normy SA 8000.